Υπηρεσίες

Διαχείρηση

Έκδοση κοινοχρήστων πολυκατοικιών και διαχείριση, συντήρηση και καθαρισμός καυστήρων κεντρικής θέρμανσης και κλιματιστικών, συντήρηση και κατασκευή κήπων και εξάλειψη δυσάρεστων οσμών.

Έκδοση κοινοχρήστων πολυκατοικιών

Αναλαμβάνουμε την έκδοση κοινοχρήστων σε πολυκατοικίες με χρήση σύγχρονων προγραμμάτων για τον ακριβή και γρήγορο υπολογισμό . Η παράδοση γίνεται σε 24ώρες.

Διαχείριση πολυκατοικιών

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση της πολυκατοικίας απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από την ευθύνη της διαχείρισης.

Συντήρηση και καθαρισμός καυστήρων κεντρικής θέρμανσης

Ειδικευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν υπεύθυνα και εγγυημένα την επισκευή, συντήρηση, και ρύθμιση του καυστήρα και του λέβητα του κτιρίου σας καθώς και τον καθαρισμό της δεξαμενής πετρελαίου.

Συντήρηση, καθαρισμός και τοποθετήσεις κλιματιστικών

Ειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας αναλαμβάνουν υπεύθυνα την συντήρηση και τον καθαρισμό καθώς και την τοποθέτηση των κλιματιστικών σας.

Συντήρηση και κατασκευή κήπων

Η πολυετής πείρα μας, η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση στην κατασκευή και συντήρηση κήπων σας εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η χρήση νέων τεχνικών μεθόδων μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης μας και η άψογη συνεργασία πελάτη και γεωπόνου δημιουργεί το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα για τον πελάτη.

Εξάλειψη διάφορων δυσάρεστων οσμών

Αναλαμβάνουμε την εξάλειψη δυσάρεστων οσμών από αποχετεύσεις, τουαλέτες, κουζίνες, χώρους αποκομιδής σκουπιδιών , χώρους κατοικίδιων ζώων κτλ με χρήση οικολογικών σκευασμάτων φιλικά προς το περιβάλλον και όχι με χημικά σκευάσματα που καλύπτουν τις οσμές αρωματίζοντας τον χώρο.

Παρατηρήσεις διαχείρισης

Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο χρήσιμες οδηγίες σχετικά με την διαχείριση πολυκατοικίας